Du er her: Hjem Om oss

Hvem står bak denne siden?

bilde av Agnes og Rune Zahl-Olsen

Agnes og Rune Zahl-Olsen er regionledere for Familiefokus i Vest Agder. Vi har vært gift i over 20 år og har tre barn sammen. Alle tre er nå tenåringer. Agnes er sykepleier med master i psykisk helse. Agnes jobber med psykisk helse for flyktinger i Kristiansand Kommune. Rune har utdannelse både innen elektronikk og teologi før han tok en mastergrad i familieterapi. Rune har jobbet som familieterapeut på Sørlandet Sykehus i Kristiansand i 10 år, er veileder for famlieterapistudenter både fra Universitetet i Agder og fra Diakonhjemmet høgskole. Han arbeider nå som forsker ved Sørlandet sykehus og er inne i et doktorgradsprogram ved fakultet for helse og idrettsvitenskap på Univeristetet i Agder.

Rune er lisensiert Persolog trener. Begge er lisensierte PREP kursledere samt kursledere i parkurset Gottmans 7 prinsipper for gode samliv.

Sammen som par underviser de på parweekender, ekteparkurs og familieleirer, i tllegg til å gjennomføre førekteskapelig veiledning ved hjelp av "Å bli ett" kurset.

Info om par og familie.no

Par og Familie er et enkeltmannsforetak som ble grunnlagt og registrert i Brønnøysundregistreret i 2011.

Visjonen er å veilede, hjelpe og inspirere par og familier til å fungere godt sammen.

Org.nr: 897 215 772

Godkjenninger

 Sertifisert Prep kursholder og veileder

Godkjent veileder ved Diakonhjemmet Høyskole i familieterapi på videreutdanning og masternivå

Godkjent veileder ved Universitetet i Agder i familieterapi

 Sertifisert Persolog Disk kursholder og trener

Du er her: Home Om oss