Du er her: Hjem Parforhold Opprett en kjærestekonto

Å utvikle din kunnskap om parforhold kan hjelpe både deg og din partner

Opprett en kjærestekonto

bilde av en hjertesparebøsseFor mange, spesielt i småbarnsfasen, kan det være vanskelig å prioritere kjærlighetsforholdet. Grunnene til dette kan være mange. Noen av dem kan man avhjelpe ved å opprette en kjærestekonto som dere setter inn et fast beløp på hver måned...

Etter hvert vil denne konto ha en del penger og siden de er på kjærestekontoen, er det ikke penger som skal brukes på nytt tøy til ungene, eller til annet som trengs i hjemmet. De er øremerket til å bygge deres kjæresteforhold, og de er penger som SKAL brukes! Det er forbudt å overføre dem til andre formål. Det kan bli mange spennende samtaler dere to kan ha sammen om hvordan dere skal bruke pengene. For å hjelpe dere i gang kommer vi her med noen forslag: Dere kan bruke dem til å:

  • gå ut å spise sammen
  • betale en barnevakt slik at dere i fred og ro kan gå en tur til et romantisk sted
  • overnatte på hotell
  • bestille hjem noe mat som dere kan kose dere med når barna har lagt seg
  • kjøpe noe til hverandre som fyller opp kjærlighetstanken
  • gå på kino bare dere to, og velge luksussal denne gangen
  • bestille en weekend sammen til et reisemål som dere begge ville like å dra til

Hvordan gjør vi det? Dersom dere har et budsjett (noe vi sterkt anbefaler) fører dere opp en fast utgift til kjærestekontoen. Hvor mye det skal være hver måned må dere selv bestemme, men tenk på at det er deres kjærlighetsforhold dere investerer i her. I tillegg anbefaler vi at dere oppretter en egen konto i banken, slik at det ikke bare blir en budsjettpost som kan forsvinne litt i mengden. Dersom dere ikke har et budsjett har dere ikke noe annet valg enn å opprette en kjærestekonto i banken. Dere bør også sette opp et fast trekk til denne konto, slik at det ikke blir tilfeldig om det kommer inn penger. Gjør dere dette vil dere se at om ikke lenge er det nok penger på denne konto til å gjøre ting dere før ikke fikk til og dere bygger videre for å få et godt kjærlighetsforhold som varer livet ut.

Du er her: Home Parforhold Opprett en kjærestekonto