pof_forside.JPG
Du er her: Hjem Lære mer? Gå på kurs, weekend, eller leir

Gå på kurs, weekend, eller leir

Det å gå på et kurs, delta på en par-weekend, eller en familieleir kan gjøre en stor forskjell

Klikk for å lese mer om noen av tilbudene som finnes

 

Familieleir: Familiefokus arrangerer hver sommer flere familieleirer på ulike steder i og utenfor Norge. På en slik leir får dere en god opplevelse sammen som familie. Barna har eget opplegg deler av dagene og dere voksne får undervisning som vil utfordre og styrke dere som par og foreldre. Klikk her for mer info på deres nettside og info om når og hvor leirene er i år.

Parweekend: Famliefokus arrangerer også flere par-weekender i løpet av et år. Her er det fokus på par relasjonen og dere møter andre par som også vil komme videre. Det å reise på en slik weekend betyr ikke at dere har det vanskelig, men at dere ønsker å utvikle dere og få det bedre. Klikk her for mer info på deres hjemmeside for å finne en weekend som dere kan delta på.

Kjærlighetsweekend/dialogweekend: Ekteskapsdialog er et nettverk som arrangerer par weekender flere ganger hvert år. Det er et internasjonalt anerkjent opplegg som mange tusen par har gått igjennom i mange av verdens land. Helgene er svært utviklende og spennende, men det er en arbeidshelg hvor dere som par står i fokus. Det er ikke gruppesamtaler.  Klikk her for å lese mer på deres hjemmeside og finne når og hvor neste kjærlighetsweekend foregår.

PREP kurs: PREP kommunikasjonskurs er et internasjonalt anerkjent opplegg. Klikk her for mer info om PREP eller klikk her for å finne hvor og når neste PREP kurs går

BUFETAT arrangerer flere kurs/weekender. Klikk her for mer info på deres hjemmeside

Andre arrangerer også kurs/ weekender. Søk i lokalaviser og på internett for å se om det er noe der du bor.

Kloke ord

La ikke solen gå ned

over deres vrede

Søk hjelp

Søk hjelp i tide

Ikke vent for lenge. Er du i et parforhold hvor dere ikke klarer å løse tingene selv, eller med hjelp fra bøker, eller artikler, bør dere snakke med noen som er i stand til å hjelpe dere. Klikk for å få vite mer om tilbudene som finnes og hvor dere kan få hjelp.

 

 

Lære mer?

Gå på kurs, weekend, eller leir

Det å gå på et kurs, delta på en par-weekend, eller en familieleir kan gjøre en stor forskjell

Klikk for å lese mer om noen av tilbudene som finnes

Du er her: Home Lære mer? Gå på kurs, weekend, eller leir